Alapítvány

Alapítványunkat 2016 decemberében hoztuk létre azzal a céllal, hogy az egyesületünkben sportoló kiemelkedően tehetséges és szorgalmas fiataloknak segítséget nyújthassunk az ideális edzéskörülmények kialakításában, eszközeik beszerzésében.

Az UTE kajakosai évtizedek óta a világ legjobbjai között szerepelnek. Európai és a világversenyeken rendszeresen indulnak ifjúsági versenyzőink, akik felkészítése hosszú éveken keresztül az utánpótlás csoportokban történik. A sportág eszközigénye kiemelkedően magas költségekkel jár, amit részben az egyesület, részben a szülők biztosítanak. Ennek ellenére még legjobbjaink is szembesülnek időnként azzal, hogy nem kaphatják meg a számukra legideálisabb hajókat, lapátokat vagy nem edzőtáborozhatnak megfelelő körülmények között.

Alapítványunk célkitűzései között szerepel, hogy ezek a gyerekek ne veszítsék el a sport iránt érzett elkötelezettségüket. Szeretnénk ha a nálunk sportoló gyerekek munkáját már a kezdetektől sikerek fémjeleznék, lelkesedésüket, kiváló edzésmunkájukat az elért jó eredményeik kísérnék és tennék azt számukra örömtelivé.

Amennyiben Ön vagy cége számunkra támogatást tud nyújtani, úgy azt a „Kajakozz Velünk” Alapítvány OTP Banknál vezetett  11703006-21374515 számú számlaszámra történő utalással teheti.

Hozzászólások